Online konzultáció

Az ügyvéddel történő első konzultáció előtt még abban sem mindig vagyunk biztosak, hogy van-e ügy, lesz-e folytatás. Mindennek megbeszélésére a legtöbb esetben elegendő fél óra. Sok időt spórolhatunk, ha ezt otthonukból el tudjuk dönteni, nem kell utazni, parkolóhelyet keresni, parkolódíjat fizetni. Irodánk lehetőséget biztosít arra, hogy az első konzultáció online történjen. Ha tovább folytatjuk együtt, akkor bizonyos helyzetekben nélkülözhetetlen lesz a személyes tanácsadás, de természetesen a későbbiekben is lehetőség szerint tudunk online kapcsolatot tartani.

 

Szerződéskötés személyes megjelenés nélkül

A jogszabályok lehetővé teszik, hogy a felek úgy kössenek szerződést, hogy nincsenek egyszerre jelen, és nem kell megjelenniük az ellenjegyző ügyvéd előtt sem. Ezt nem csak a járványhelyzet alatt lehet alkalmazni. Irodánkban vehet lakást úgy, hogy ki sem mozdul otthonából, de köthet szerződést külföldről is. Érdeklőjön a részletekről.

 

Közvetítés a felek között

Sokszor tapasztaljuk, hogy egy vita során annyira elmérgesedik a helyzet, hogy a felek már nem tudnak leülni egy asztalhoz. Sokszor pedig egyszerűen, gyorsan és per nélkül olcsóbban megoldható lenne a jogvita, csak nem látuk ki a saját álláspontunkból. Mi segítünk közeledni, megyezeni. Ha lehetőség van a felek közötti megegyezésre és ügyfeleink is szeretnék a jogvitát egyezséggel rendezni, akkor vállaljuk, hogy közvetítünk közöttük.

    Mondja el jogi problémáját! Segítünk!


    Foglaljon időpontot most!